Roses with DxO ONE

DxO One

31 joulu 2017 Roses with DxO ONE

Roses with DxO One. Model: Indra

DxO One

Kuvaus menneeltä viikolta ehdottoman suosikkimallin Indran kanssa. Nopea idea joka jalostettiin kuviksi. Mielestäni parhaat kuvaukset ovat sellaiset missä pallotellaan idea valmiiksi vaikka sitten vain viestein, sovitaan ajankohta ja laitetaan homma pakettiin.

DxO One

 

Toki hämmästelen tässä tapauksessa aina sitä miten kyseinen malli taipuu vaikka mihin ja kyky eläytyä erilaisiin kuviin on täysin omalla tasollaan. Tästä kertoo se että kuvaus oli vähän kuin filmiaikaan. Hukkaruutuja ei tullut varmaan kymmentä.

DxO One

Ja jos vielä yleisellä tasolla kuvaamisesta puhutaan niin tämänkaltainen yhteistyö on aina parasta mahdollista, malli on aina ajallaan ja arvostan syvästi sitä maskiin ja valmisteluun käytettyä aikaa. Tämän takia haluan myös itse hoitaa oman puoleni hyvin ja toimittaa myös kuvat nopeasti.

DxO ONE

Kalustona toimi tuttu ja turvallinen DxO One minkä sain taas käsiini pienen tauon jälkeen.

DxO One

Valaistuksena on pelkät kynttilät ja huoneen lattialla ollut pallovalaisin joka heijasti sen verran katon kauta että tarkennus nopeutui, mutta itse kuviin se ei valaissut.

DxO One

Laitteen koko ja aito mobiilisti kuvaaminen mahdollistaa sen että erilaisiin kuvakulmiin on huomattavasti helpompi päästä.

DxO One

Kokeiltiin myös videota tällä kertaa, videon löydät Viikate Photography Instagram-tililtä.

Haluaisitko malleilemaan? Erityisesti kameran eteen voisi kiinnostaa pariskunta, kysy lisää www.facebook.com/viikatephotography

 

1Comment
  • kevin Stewart
    Posted at 18:24h, 01 tammikuun

    Nice near cinematic feeling. I cant decide it one should read them at studio sessions or cinematic idea. I like them.