DxO One mallikuvauksessa

Dxo one

30 elo 2017 DxO One mallikuvauksessa

DxO One mallikuvauksessa

Olen jauhanut niin monta kertaa siitä että moni tuijottaa ihan liikaa asetuksia ja hienoja ominaisuuksia. Näin usein se tärkein unohtuu eli sisältö. Olen Polaroidista asti pitänyt siitä että on hyvä kuvanlaatu mutta muiden ominaisuuksien säätö tapahtuu siellä kameran takana.

Dxo one

Tuoretta kuvaa Ruissalosta. Kiitos mallille poseeraamisesta. Vesi oli suhteellisen kylmää joten ajoituksen kanssa piti olla tarkkana ja miettiä hyvin mihin asetutaan. Niin asu kuin hiukset kestävät vain yhden veteenlaskun jonka jälkeen ne vettyvät.

Setti vaatii sen yhden pienen hetken olla rentona kylmässä vedessä. Kuvassa näkyisi heti kropan jännitys eikä fiilis olisi se mitä haetaan. Välillä uusien kasvojen kanssa kuvaaminen on mukavaa vaihtelua mutta tykkään tälläisissä hankalissa proggiksissa omia ns. luottofrendejä jotka ovat niin jäätävän kovia ammattilaisia etten voi kuin kumartaa syvään asennetta tehdä. Kuvaaminen on kuitenkin vain yksi osa, yhtä tärkeä on valmistautuminen meikkeineen. Silloin kun kumpikin panostaa aikaa ja vaivaa niin jälki on usein loistavaa.

Tekniikasta sen verran että kuva on luonnonvalolla, iPhone7 + DxO One yhdistelmällä otettu. Kuva .jpg jossa äärimmäisen kevyt muokkaus. Ei photaria tai muitakaan taikatemppuja. Käytännössä kuva on suoraan kamerasta, pieni alivalotus yhdistettynä siihen että kytättiin oikeanlainen keli Forecaa katsellen. Back to basics meiningillä siis mentiin. Yhtä hyvin tässä olisi voinut olla välineenä Polaroid. Tykkään itse kuvista vieläkin enemmän siitä syystä että meikki on mallin tekemä eikä photarin tuotos, vaikka se olisi hyvin tehtävissä on järki näin enemmän puristia miellyttävämpi.

Dxo one

Ihoa ei ole käsitelty vaan kaikki on tehty meikillä.

Dxo one

Myrskyluodon paha Maija.

Dxo one

Kiitos mallille huikeasta venymisestä ihan käsittämättömään suoritukseen ja Hautaustoimisto X:lle viime hetken kukkatoimituksesta.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.