Kristiina & Fuji X100s

Fuji X100s

14 huhti 2017 Kristiina & Fuji X100s

Vähän uutta settiä Kristiinan kanssa. Olen usein sanonut että pidän kuvaamisesta minimalistisella kalustolla koska silloin focus on sisällössä, välillä oli pitkä kausi pelkän DxO:n kanssa. Tässä setissä on käytetty Fuji X100s kameraa ja pelkkää luonnonvaloa. 35/2 optiikka on omaan käyttööni melko optimi vähän kaikkeen. Iso kiitos mallille poseeraamisesta.

Joskus hyvinkin raskaan kaluston kanssa vastaavia settejä kun olen tehnyt niin tykkään myös siitä että setin pystytys kestää tasan sen verran että verhot avataan ja saadaan valo sisään. Toki pimeän aikaan olisi oma haasteensa mutta jos aikatauluihin voi vaikuttaa niin luonnonvalo on aina se paras vaihtoehto.

Turku on täynnä hienoja miljöitä monenlaiseen kuvaamiseen.

 

Vol.4

Fuji X100s

vol.5

Vol.5

Vol.6

Fuji X100s

Iso kiitos huikealle mallille poseeraamisesta.

Tags:
1Comment
  • Maria Forss
    Posted at 18:41h, 18 tammikuun

    Really beautiful pictures. IS this camera still för sale?