Boudoir kuvaus

boudoir

17 syys 2016 Boudoir kuvaus

Boudoir kuvaa Radisson Blue hotellissa.

Model: Julep

Tällä kertaa kalustona Olympus OM-D E-M1 + 12-40/2.8. En ala sen enempää spekseistä jauhamaan, totean vain että tykkään laitteesta törkeän paljon. Jos kuvataan esim hotellissa vallitsevassa valossa on peilitön todella paikallaan sen reaaliaikaisen etsinkuvan kanssa kun puhutaan yli tai alivalotuksesta. Olympuksen kanssa tulossa lisääkin settiä mutta nyt ”cut the crap and let me see the photos!”

Mallille iso kiitos poseeraamisesta. Rahoitan elämäni ihan muulla kuin kuvaamisella, en kuvaa rahasta vaan pelkästään sellaisen idean takia mikä motivoi kumpaakin, kuvaajaa ja mallia. Tällöin kun kyseessä on kummallakin ei-kaupallinen tarkoitusperä on jälki usein hyvinkin erilaista mitä väkisin väännetty kaupallinen kuva. Proggis parhammillaan sanoisin. Sekä mallin että oma into tehdä hienoa settiä motivoi paljon enemmän kuin raha. Tässä asiassa olen ylpeästi hankala ja kuvaan vain mitä mua itseä kiinnostaa.

Tässä kohtaa mallille valtavan iso kiitos huikeasta asenteesta ja innosta tehdä kuvaa, se näkyy lopputuloksesta!

boudoir

Olen kuvannut RadissonBlue hotellissa 10-20 kertaa ja tykkään miljööstä, se on samaan aikaan sekä retro että moderni. Tyylikkäät huoneet taipuvat moneksi.

boudoir

Setistä piti tehdä pari kuvaa myös DxO One kameran kanssa mutta tekeminen oli luontevaa niin en halunnut kuormittaa tulevaa kuvankäsittelyä sillä että teen tuplakuvat mistä en tiedä kumpi on parempi.

Sellainen pointti mainittakoon Olympuksesta että kun kyseessä on ns peilitön digi on iso ero peilidigiin siinä että kuvia tulee vähemmän kun valotuksen esim näkee heti. Ja tämä on ehdottoman positiivinen asia, en ole koskaan uskonut malliin että roiskitaan paljon kuvia ja katsotaan miten osui.

boudoir

Työnkulusta mainittakoon että sen on täysin langaton. Olympus mahdollistaa jo sen että halutessaan olisi kuvauspaikalla mahdollista käydä kuva läpi iPadillä tai vastaavalla. Iso etu.

boudoir

Uutta settiä tulossa myös, stay tuned…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.