-Miia vol2-

DxO ONE

30 touko 2016 -Miia vol2-

Miia vol2. Vähän lisää kuvia tästä setistä ja ajatuksia myös mallilta. Kaikki kuvat DxO One ja ikkunasta tuleva luonnonvalo.

DxO ONE

Pyysin erikseen kommentteja tekstiin kun usein itse tulee sokeaksi omalle tekemiselle ja aina kaikki palaute on tervetullutta.

”Näytä tyytyväiseltä… Miltä näyttää Martin tyytyväisin tyttö…” Nauran! ”Tässä puutteessako???” Näin meni meidän toinen oikea tapaaminen Samin kanssa! En tiedä onko kyse siitä, että olen vihdoin oikeasti sinut itseni ja vartaloni kanssa vai siitä, että Samin tyyli kuvata ja olla on niin mutkaton. Koko kuvauksen ajan oloni oli luonnollinen ja oma itseni! Kuvista tuli ihanan ”raakoja” ja aitoja! Ainoa outo asia oli se, että kamerasta (tuosta pienestä DoX-laitteesta) ei kuulunut ääntä kuvan merkiksi… Muuten tilanne oli erittäin intiimi kameran pienen koon vuoksi!

Näin Miia itse kuvausta kommentoi.

Jos malli kokee tilanteen näin ja oman olonsa rennoksi niin tiedän onnistuneeni.

DxO ONE

Tykkään itse mielettömästi vanhasta arkkitehtuurista ja leveät ikkunalaudat on vanhoissa taloissa todella hieno juttu, yksi syy melkein ostaa vanha asunto kantakaupungista. Toimii tässäkin, miljöö tekee osan kuvasta eikä liian moderni olisi tässä yhteydessä ja tässä teemassa toiminut.

dxo one

dxo one

Kiitos Miialle poseeraamisesta!

No Comments

Post A Comment