NagaKanaa ja maastopyöräilyä

22 syys 2013 NagaKanaa ja maastopyöräilyä

Melko ohjelmaton viikendi. Rentoa välillä, ei sahaamista auton kanssa mihinkään.

Lauantaina aamusali 0600 ja duunin parkkitalossa auton pesu. Sellaisia askareita mihin ei tahdo olla

nagakana

muulloin aikaa. Puntista sen verran että kannattaa vaihdella niitä ohjelmia. Käyn läpi vuoden salilla mutta treeni on sellaista ylläpitävää ja ollut selkeästi kaavoihin kangistunutta. Nyt kun olen veivannut Erkin ohjeilla on koivet varsinkin olleet jopa kipeät pari kertaa, selkästi tuntuu siis erilailla kuin vanha treeni, huippufiilis !

 

Ja jotain kokkailuakin, kokkailen kyllä koko ajan mutta ehkä ne toistaa itseään jos postailee jatkuvasti niitä. Tossa kuitenkin tollainen nopee NagaKanaSetti.

-Pari isoa rintafiletä pannulle
-Paistellaan hiukan väriä
-Poppamiehen savuomena kastiketta reilusti päälle ja paistellaan siinä tovi
-Sitten Poppamiehen nagakastiketta reilusti
-Purkillinen ananaksia, ei mehua, chili höyrystyy muuten ja tulee kyynelkaasuiskun tunnelma kämppään
-Aurajuustomurusia päälle

Savuomena kastike lisätettä voi pannu olla hetken hiukan kuumennalla niin toi kastike karemellisoituu kivasti. Toimiva ja nopea setti, 15min

Tänään sitten 0630 maasturin kanssa lenkille. Seurakaverin kanssa kierreltiin polkuja ja pururatoja vajaa 3 tuntia. En muistanutkaan kuinka hienoa vaihtelua maasturi on pitkän maantiekesän jälkiltä. Varsinkin metsästä kun tulee pois niin sitten vasta huomaa tuulen kokonaan. Ja samoin maasturilla on jotenkin helpompi poluilla pitää syke siellä missä sen haluaa pitää. Olen ollut vaihtamasa 26″ Spessua johonkin, arponut cyclon ja 29″ välillä mutta tää pikku muistutus millaista metsäajo on niin käänsi kelkan kyllä 29″:n suuntaan. Korvaan ne cyclolla tehtävät treenit Wattbikella. Sitä taas kuitenkin taas talviaikana tahkota ihan tarpeeksi.

lidlpaita

 

Moni muuten on ollut kiinnostunut ja kysellyt missä Wattbikea voisi kokeilla Turussa. Pian on tuloillaan happening missä pääsee pyörää kokeilemaan. Pistäkään 10.10 kalenteriin, ja Turussa siis.

Aamuisin on hieno fillaroida kun on niin vähän väkeä liikenteessä ja edelleen se pointti ettei se ole mistään m

uusta se aika pois. Alkaa vain olla pukeutumiskysymys. Kirjoitin aikaisemmin kun hankin noita Lidlin pyöräilykamoja. Toi paita ja housut on ollut vielä kuuma noille mutta nyt testasin tota paitaa, tollainen compressoiva tiukka paita. Ihan älyttömän hyvä, tossa oli päässä vain kevyt pitkähihainen ajotakki. Hyvin tarkeni ja toi toimi niinkuin lupasi, vaikka tuli lämmin niin paita hengitti ulospäin.

Maastopyörien kanssa olisi tarkoitus käydä Kuntokohon kanssa ajamassa vielä XCM cupin finaali Hämeenkyrössä. En ole mikään maastoässä vaan lähinnä kiinnostaa ajaa pitkä hyvä skaba. Reitti ei ole tuolla (tietääkseni) mikän huipputekninen. Sitten kun mennän metsään ajamaan superteknistä pätkää ei se ole enään mun juttu. Eikä isolla riskillä ajaminen kannata, menee helposti vahingossa kausi pilalle. Mutta nää on taas niitä uhoja, yleensä sitten mieli muuttuu kun laitetaan kypärä päähän. Hyvänä esimerkkinä kauan sitten kun pidettiin näytöstä silloisessa karateseurassa uuden peruskurssin alkaessa. Tarkoitus oli kaverin kanssa ottaa kevyt näytösottelu, väkeä katsomassa ja 2 huonoa häviäjä tatamilla. Kun komennettiin aloitus oli nätti näytösottelu vähiten kummankin mielessä ja kumpikin haki puhdasta tyrmäystä :) Silloinen ohjaaja vihelsi jossain kohtaa pelin poikki kun huomasi että leikki meni totiseksi.1240448_10151900824800909_1919180062_n

 

Mutta fiilispohjalta lähdetään siis Hämeenkyröön :)

 

Vielä vähän tälläisellä kevyellä treenillä mennään. Ei oikeastaan tehoja ulos, punttia ja pitkää rentoa lenkkiä. Pikkuhiljaa sitten alkaa vääntämään äijää Wattbike moodiin isosti. Talvikaudella on wattbikeen vain yks tavoite ja se on 20km. Olen ajanut paljon tunnin maksimeita ton kanssa ja uskon edelleen että pitkä matka sopii paremmin laihalle kaverille.

Hyvän viidendin jäljiltä jees lähteä kiireeseen duuniviikkoon. Ens viikolla ohjelmassa myös mielenkiintoinen koulutus Facebook mainonnasta. Odotan tota innolla koska kiinnostaa miten toi toimii syvemmälle mentynä. Olen ollut värkkäämässä monenlaisia nettiproggiksia ja tosta ehkä taas tarttuu jotain uutta SoMEsta ja sen mahdollisuuksista mukaan.

 

Blogi myös Facebookissa, klikkaa ja tykkää sekä Instagramissa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.