Toimistorotta syö !

17 syys 2013 Toimistorotta syö !

Kaikilla on aina yksi ja ainoa oikea tapa syödä kiireisessä arjessa. Tässä mun versio.

 

Koko postaus siksi kun aika moni valittaa että on vaikea syödä oikein tai terveellisesti jos tekee toimistoduunia tai reissaa. Mä en siis joka päivä elä pelkillä patukoilla mutta oiva tapa täyttää ruokavaliota kun ei ole omaa ruokaa saatavil

kuva 2-10

la. Mä olen muutenkin törkeän nirso mitä syön. Usein saa turhaankin selitellä ja joku on siitä loukkaantunut kun en ole jotain syönyt. Mut sellaisesta ei ole kyse, ei kantsi ottaa itseensä. Nirsokin on väärä sana, olen vain aika tarkka mitä pistän suuhuni.

Ja kun on päiviä jolloin olen reissussa esmes työnantajan HKI:n konttorilla on siellä lounastarjonta melkoisen heikko ollakseen kyse Suomen järjestyksessään toisesta pääkaupungista… Tai varmaan löytyy jos olisi enemmän aikaa lähteä haahuilemaan mut siis joo.

Aamuisin/iltaisin jos on kiire ja tarvii heittää hyvä aamupala niin tässä killeri resepti ja helppo ottaa myös mukaan vaikka autoon/bussiin tai vetää se aamuauringossa Aurajoen rannassa. Mulla on tollainen C3 Mix&Go blenderi. Vähän kuin noku sheikkeri mikä menee kiinni tohon blenderiin.

Blenderiin:

-Protskua (Performance suklaa/mansikka esim, noita on helppo kehua)

-Partajugurttia

-Rahkaa

-Hiukan maitoa

-Mustikoita

Herkkusuu voisi laittaa myös hiukan steviaa mut mä vedän yleensä tolleen. Laitteella siis pyöräytetään setti sekaisin, otetaan irti, vaihdetaan korkki paikalleen ja setti mukaan. Todella näppärä laite, tossa oli mukana 2 sheikkeriä joten perheessä riittää molemmille omat. Hyvää ja helppo laskea ravinnot.kuvapahk

Yleensäkin duunissa ja kotona mä syön aika usein mutta melko pieniä annoksia. En käytännössä koskaan syö vatsaa piukaksi. Salilla kulkee aamuisin mukana tollainen sheikkeri joka hajoaa kolmeen palaan.

Yhteen menee nätisti palkkari, keskiosaan pähkinät ja alaosaan vielä yksi setti jos iltapäivällä kaipaa välipalaa. Pähkinät/papaija/rusinat on hyvä rasvan ja energian lähde ja menee vaikka lounaan perään jälkkäriksikin. Punnitse ja säästä on näissä ihan ykkösmesta.

Sitten vielä erilaiset patukat. Näitä on aika moneen junaan. Performancen Megabar ja ProSnack on aika hyviä ja eivät maistu pahville. Toi ProSnack on hiukan välipala/palkkari patukka mutta Megabar on 100g setti ja jos reissatessa lounas jää väliin tai ei löydy mieleistä niin mieluummin syön tollaiset kuin vedän lihiksen tai Hesemätön. Megabar sisältää 385Kcal, 42g protskua, loistava lounaankorvike.

Ja kuten sanoin en elä pelkillä patukoilla mutta hyvä lisä täyttämään ruokavaliota. Ja jos on päivä ettei millään ehdi syömään mihinkään on parempi syödä tasaisin välein jotain tollaista järkevää niin sitten kun pääsee jääkaapille ei tarvi vetää kaikkea naamaan mitä sieltä löytyy.

kuva 1-11

Pointtina se että aika hyvin voi toimistorottakin syödä jos vähän käyttää mielikuvitusta. Ja samaan käy myös toi purettava Sheikkeri vaikkei olisi salipäivä. Protskujauhe kulkee nätisti annoksia mukana, lähikaupasta rahkaa/banaania/ananasta ja sitten tuolta protskut joukkoon vielä. Täyttävää, hyvää, terveellistä ja täysin ilman ruotoja !

 

Mitä muut syövät ?

 

Blogi myös Facebookissa, klikkaa ja tykkää sekä Instagramissa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.