Seuran mestaruustempoa ja Lildin ajokamoja

06 syys 2013 Seuran mestaruustempoa ja Lildin ajokamoja

Kuva (c) Aida

Seuran mestaruus ratkottiin 5.9 Ilmarisissa tutulla viikkotempo reitillä. Paljon väkeä paikalla, aktiivinen seura

1280857_10151845733204161_2133806717_n

on kaiken harrastamisen pohja. Homma kuolee jos ei ole aktiivista puuhaa. Ehkä itsekin ehdin olla liian vähän erilaisissa talkooduuneissa yms mutta aina minkä duunilta kykenee olen matkassa. Ja ompa vaimo alkanut pyöriä treeneissä mukana vaikkei ajakaan, samoin muiden vaimot. Noilla ihan oma porukkansa, sosiaalista tekemistä.

Ehkä vähän alkaa loppukauden väsymys painaa, ei venynyt ihan alle 14 mutta siedettävät 14.14, lopussa hiukan edessä ollut auto sotki rytmin mutta ehkä sekunnin pari max. Ihan ok ajo.

Huomenna sitten loppurutistus, Ruskon rempo. Onneksi taas lähellä, ei matkustamista vaan 30min matka mestoille kotoa. 30km Rutistus, vanhaa reittiä olen treenannut pari kertaa mutta tälle vuotta loppua on muutettu. Huomisen jälkeen sitten vielä keskiviikkona Paavo Nurmi keskuksessa kuntotesti johon periaatteessa mennään kisasetupilla. Sitten pikku lepojakso, ihan jees vähän löysätä pariksi viikoksi. Summailla treenejä ja rakentaa kuntotestin pohjalta uusi ohjelma syksyksi/talveksi/kevääksi. Keväällä on sitten ihan erilaiset tavoitteet taas. Mulle ei ole ongelma tehdä asioita pitkällä tähtäimellä jos päätän jotain.

Ja jotain varusteluakin. Mä tuotan hirveästi pyykkiä, treenikamat on hiukan sellainen että jos niitä ei pese jatkuvasti alkaa kämppä tuoksua yläasteen liikuntasalin pukkarille ja se houkuta. Mut pyykki vähenee kun kamoja on enemmän kierrossa.

Hommasin tollaisia Lildin ajokamoja, olen aikaisemminkin pongannut noita kausituotteita mut viimeksi loppuivat kesken. Lildistä löysin myös 30,- pintaan maksavan huoltopukin pyörälle joka on ajanut asiansa loistavasti.lidl

Mut nyt oli tollaisia syksyisiä kamoja, ajotakki, ajohousut, tekninen alusasu ja sukkia. Aamulla kävin hiukan palauttelemassa jalkoja eilisestä ja kokeilin tota takkia. Ihan törkeän hyvä, mä olen vähän rimpula ja usein jos takki on tarpeeksi pitkä niin se on lian löysä. Toi istuu kuin hanska, tiukka mutta takaa pitkä kun etukenossa ajaa niin se ei nouse ylös. Edessä ja takana on tasku, selkätaskuun menee sisuri ja pumppu. Eteen puhelin ja nyclat. Sukat ja alusasut on vielä testaamatta mutta niistä myöhemmin lisää. Sukat tuntui jalassa nopsaan hyvältä, vähän kuin compressiosukat mitä mulla on muutama pari. Suosittelen hakemaan kelpo ajokamoja ihan pilkkahinnalla, noita ei ole koskaan liikaa.

Blogi myös Facebookissa, klikkaa ja tykkää sekä Instagramissa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.