Kuntotesti Paavo Nurmi keskuksessa

11 syys 2013 Kuntotesti Paavo Nurmi keskuksessa

Kävin kuntotestissä kisakauden päätteeksi. Kausi ei vielä ole ohi, ainakin eteläsuomessa on komeasti vielä ajokelejä mutta testiajankohdaksi ajattelin että olisi paras tämä. Kisakausi kun on lauantain Ruskosta vielä tuoreessa muistissa ja kroppa kisavireessä.

kuva 2-8

Paavo Nurmi keskus ja testaajana Jukka Kapanen. Aamuysiltä mestoille ajohousut ja kengät matkassa. Omat SPD-SL kengät käy pyörään joten ei tarvi murehtia huonoja kenkiä tai lenkkarit/häkkipolkimet yhdistelmää.

Testissä tarjoillaan 30 wattia lisää tehoa 2 minuutin välein siihen asti kunnes on pakko lopettaa. Samalla reissulla tehtiin myös inbody kehonkoostumus mittaus sekä mittaukset/punnitus ja rasvamittaus pihdeillä.

Aika kattava setti omasta kehosta ja suorituskyvystä.

Wattbiken kanssa on omatoimisesti tollaisia tehty mutta se etu tollaisessa pyörässä ja toki ammattitestaajassa on että ensimmäkin toi pyörä pitää sen tehon vakiona itse koko ajan. Samalla sitten yksi otti sormenpäästä verta säännöllisin välein josta mitattiin laktaatteja. Hengitysmaski naamalla ennen varsinaisen vedon alkua tuntui äärimmäisen epämukavalta mutta se oikeastaan unohtui kun setti alkoi eikä siitä ollut lopussa enään mitään haittaa. Ja halusin tonkin arvon tietää joten sen kanssa mentiin. Testin saa myös ilman kaasuanalyysiä jos haluaa.

Lähtötehot peliin ja testi käyntiin, pyörä näyttää watit ja kadenssin ja kaiken muunkin näkee näytöltä. Ainoa mitä pyörässä olisin kaivannut oli tempokahvat. Tuntuu että Wattbikenkin kanssa saa enemmän irti kun pääsee lopussa nojiin kiinni ja puristamaan hampaat irvessä. Mutta tossakin sai semihyvän asennon jossa pystyi puristamaan. Pidin kadenssin siinä missä se on ulkonakin tempoessa.kuva 5-3

Toinen mitä alkaessa mietin että testiin vaikuttaisi jos pää käskee lopettaa vaikka kropassa olisi vielä tehoja. Ulkon kun on hiukan eri tempoa kun jokin maali on aina jossain. Nyt ei ollut muuta päämäärää kuin se että ei pysty enempää. Mutta Jukan mukaankin käyrät ja arvot kertoi että rasite saatiin kyllä loppuun asti ja kaikki miehestä irti, samalta tuntui kyllä mustakin :) Ja hyvää tsemppausta tuli Jukalta ja verta ottaneelta avustajalta.

Jäi todella hieno fiilis testistä.

Suihkun kautta sitten palikseen jossa käytiin testin tulokset läpi. Näin noita vastaavia testejä exeleinä ennen omaani ja lapuista tajusi ehkä 30% arvoista. Mutta kun noi käytiin kaikki läpi. Aluksi tuntui että liiankin pikkutarkasti mutta lopulta aukesi miksi näin. Testi tuloksilla tai koko testillähän ei ole mitään tekoa jos sitä ei osaa tulkita ja löytää kohtaa mitä kehittää ja mihin reagoida.

Lopulta jäi fiilis taulukoista että osaan jopa täysin tulkita niitä ja toki käteen jäi taas kynnyssykkeet joiden perusteella on hyvä suunnitella valmentajan kanssa syksyn/talven/kevään rimpuilut. Ens kaudella on sitten varmasti kovemmassa tikissä taas.

Jos jotain miinusta niin toi avasi sen että haluan ehdottomasti Garminin Vector wattipolkimet uuteen tempokoneeseen :) Mutta siitä selviää onneksi rahalla ja hyöty on aika helppo perustella itselle.kuvapnk

Ja tänkin vois tehdä monella tavalla. Joku parjaa aina testaamista, miks sä sitä ja tätä. Liki jokaisella ketä yleensä tempoo tai ajaa maantietä on monen tonnin pyörä. On aika turha väli säästää siitä koneen testaamisesta. Eikä testistäkään tietty ole mitään hyötyä jos siitä saatuja juttuja ei käytä hyväksi.

Mä olen hiukan sellainen että tarvin aina jonkin pitkän tähtäimen tavoitteen. Tahkosin viime talvena ihan sikamaisen määrän tunteja sisällä wattbiken kanssa kun halusin että kesällä pyörä kulkee. Söin oikein ja punttasin ohjelman mukaan. Kaikki toimi niinkuin piti ja tulokset oli hyviä.

Sitten jos lähtee hakemaan jotain extraa niin tarvii päästä kärryille missä on kehtiyskohde. Tollainen testi antaa todellä hyvät lähtökohdat taas uuden ohjelman teolle.

Suosittelen ehdottomasti kaikentasoisille urheilijoille. Keskellä Turkua, hyvä palvelu ja tulokset avattiin huolella.

 

Blogi myös Facebookissa, klikkaa ja tykkää sekä Instagramissa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.