Heviä ja kenkäasiaa

14 syys 2013 Heviä ja kenkäasiaa

Vähän löysempi viikendi, liveä pitkästä aikaa. Käytiin Kuntokohon kanssa tsekkaamassa Bodomin livekunto

kuva 1-9

. Kova oli, todella kova, en ole koskaan nähny livenä ennen. Hyvä kattaus sekä vanhaa että uutta matskua. Logomo on myös keikkapaikkana aika ässä kun se on rakennettu keikkapaikaksi ei ole mesta mistä on myöhemmin tehty keikkapaikka. Sisäänkäyntejä on paljon ja väkimäärän sisään ja ulosmennessä ei ole sitä sietämätöntä härdelliä. Myöskin tollainen kävellen paikalle sijainti on aina plussaa.

 

Ihan jees välillä viettää tollaista sosiaalisempaakin elämää. Mentiin Sloppyn kautta ja tultiin Old Bankin kautta. Ilman darraa lähti silti tää päivä käyntiin. Sen verran vanhaksi on tullut ettei pysty tai jaksa venyä aamuun asti. Sloppy on muuten ihan huikea ruokapaikka, suosittelen ehdottomasti.

Todella hauskaa oli, kiitos seuralaisille !

Tänään kuitenkin lepopäivä ja muutenkin nyt ainakin pari viikkoa vähän kevennettyä treeniä. Huomen voisi käydä

1187212_509055819176894_296550347_n

heittämässä pitkän kevyen lenkuran kun on vielä kelejä. Ei tälläinen töissäkäyvä harrastelija täyttä lepokautta mun mielestä tarvi mutta hiukan kevennettyä harjoittelua pieni hetki. Ja ajatus oli kokeilla tässä jotain muutakin lajia ässänä. Pyöräilyä sen verran että tuntuma pyörittelyyn säilyy. Mietin hotjoogan kokeilua, anyone ?

Punttailun kanssa olisi tarkoitus ottaa tehokuuri, tässä kohtaa vuotta ei ole isommin haittaa vaikka jalat olisi jatkuvasti jumissa puntista :) Jos vaikka hiukan vielä lisää voimaa tarttuisi koipiin niin se voisi olla tulevalla kaudella kellosta pois. Koko kausi nytkin olen käyny 1-2 kertaa viikossa salilla, 1-jakoisella ohjelmalla. Jos tässä kohtaa kokeilisi 2 jakoista ja huomioisi koivet kunnolla.

Mutta sitten palatakseni näihin kenkiin. Hehkutin hetki sitten noita Merrellin barefootteja. Olen nyt arjessa ja juhlassa noita käyttäny ja pari pointtia. Jalka kyllä tosiaan joutuu noiden kanssa tekemään ihan erilailla duunia.

Pohjetreenissä puntilla huomaa sen että saa ihan erilailla tuntumaa liikeeseen. Ja tosta on mun mielestä ollut se hyöty että se tehostaa pyörittämistä fillaroidessa. Sama porrastreenissä, tuntuu että sama määrä ylösnousuja on tehokkaampaa kuin peruslenkkareilla. Sitten kun on noilla kävellyt kaikki kauppareissut ja työmatkat niin jalka tosissaan saa sitä treeniä koko ajan. Ei

kuva 2-9

len en sitten tietty tolle keikalle laittanut noita jalkaan vaan tollaiset Puman converse tyyliset kengät. Ihan ok:t mutta eivät mitkään superhyvät jalassa. Muutaman viikon kävely noissa barefooteilla on tehnyt sen että nyt noikin istui jalkaan ihan erilailla. Koipi ei väsy noissakaan enään (mulla on räpyläjalka) kun jalka on tottunut kävelemään ilman sitä ylimääräistä tukea.

Nyt tarvisi hankkia toiset, vielä kengät pelkkään salikäyttöön, mahdollisimman ohuilla pohjilla, suosituksia ?

 

Blogi myös Facebookissa, klikkaa ja tykkää sekä Instagramissa.

1Comment
  • Rengassalama
    Posted at 06:47h, 16 syyskuun

    Itellä olis kans tarkoitus kokeilla uuden salijäsenyyden myötä kaikki salin tarjonta läpi. Joku ohjattu venyyttelytuntikin tekisi varmasti hyvää ja olisi vaihtelua, ja jos jonkun mielestä noi ei ole miehekkäitä niin tulkoon haastamaan viivalta:)

    Olen käyttänyt salilla Adidaksen painonnostokenkiä kaikissa jalkaliikkeissä, ja muuten Nike Free kaikista löysäpohjaisinta mallia joka on kuin barefootin ja löysän salilenkkarin välimuoto. Molempia voin suositella, tai sitten yksi mikä näyttäis hyvältä: http://www.varuste.net/Inov-8+Fastlift+335