Tienoon tempo

03 elo 2013 Tienoon tempo

Oman seuran Teamvelocyclingin tempo kisa oli lauantaina. Tykkään tosta reitistä ja 10 tempo on muutenkin mun suosikkimatkoja. En ole mikään hermoilija mutta toi kisa vähän jo kiristi pinnaakin, mielessä oli että jos tolla reitillä ja tolla matkalla ei tule tulosta niin jokin on mennyt treenissä pieleen. Mutta meni putkeen.ttkollaasi

Välillä on kiva kun kisa sattuu liki, ei ole kuin 25min ajo Turusta tohon Liedon kisamestalle. 0600 Herätys, kahvia, aamupala ja kevyelle aamulenkille kokeilemaan miltä jalka tuntuu. Perjantain lenkillä painoi vielä hiukan mun mielestä tiistain 20km aluemestaruustempo. Nyt aamulla oli jo jalka kevyt. Pyörittelyä ja pari vetoa, kotiin, Cervelo autoon ja Lietoon.

Paikan päällä vielä 35min lämpöä tempopyörällä ja lähtöpaikalle venaamaan. Lämmittelen ajoitus osoi nappiin eikä tarvinut odottaa pitkään lähtöä vaan lämpimillä jaloilla ajamaan. Mennessä oli pieni vastatuuli joka ei kuitenkaan ajaessa tuntunut. Edellisen Garmin profiilin puolesta mennessä on periaatteessa enemmän nousua, vaikka koko matkalla ei sitä olekaan kuin 36 metriä, mutta ompa sitten tullessa psykologinen alamäki ja myötätuuli. Sykkeet nousi nopeasti sinne 180 paremmalle puolelle missä ne pitää olla. Välillä meinasi karata korkeallekin mutta ei 10 tempossa pitäisi ehtiä hyytyä.

Käännössä oli aika periaatteessa lähellä sitä mitä se piti mun laskujen mukaan olla, mutten sitten mutkaisen reitin takia ehtinyt nähdä vilausta edellä ajavasta niin oli vaikea sanoa mikä on tilanne. Takaa tiesin ettei kukaan tule ohi jo senkään takia kun starttasin oman sarjan viimeisenä.

Koko ajan loppuun asti lisää puristaen niin paljon kuin vain sain itsestä irti. Homma toimi hyvin ja sillä irtos M30 luokan voitto. Supertyytyväinen. 13.47 Aika, keskari 43,9.

Hyvin mielin treenaamaan kohti ISM kisoja jotka ovat 24.8 Säkylässä. Toikin päivämatkan päässä niin ei tarvi isommin matkustella.

999152_582327815151472_489800792_n

 

Kisakuva reitin varrelta (C) Marco Hakala / Rauta5.fi

Blogi myös Facebookissa, klik klik !

1Comment
  • Jaanaba
    Posted at 08:24h, 04 elokuun

    Onnittelut voitosta! Ihan tosi lujaa olet polkenut, hui. =)