Satulapostaus ja tulevia kisoja Turun seudulla

23 heinä 2013 Satulapostaus ja tulevia kisoja Turun seudulla

Usein kimppalenkeillä ja piireissä käydään kovaa spekulaatiota mikä on paras satula, tai ei liene voida sanoa paras vaan kullekin sopiva.kuva 1

Tässä mun oma näkemys. Maantiepyörässä on Selle Italia SLR XC joka on kevyt ja ohuesti pehmustettu. Hyvillä ajohousuilla menee 200km yhdeltä istumalta eikä ahdista. Eikä ole paha ajaa satulan nokaltakaan jos tilanne vaatii. Maantiepyörän satuloissa ei ole tosin koskaan sattunut sellaista mikä olisi kauheasti ahdistanut.

 

Mutta tempopyörässä on taas hiukan erilainen ratkaisu.

 

Ism Adamo on huikean hyvä satula tempomiseen, tempoilussa kun roikutaan vähintään loppumatka tiukasti satulan kärjellä ja ajoasento on muutenkin aggressiivisempi ja paljon etukenompi. Halusin ton Adamon jo talvella pelkkien speksien perusteellä kun viime kauden satula oli kyllä kärjeltään pehmustettu mutta ei mikään herkku istua esim tunnin tempoa.

 

Ja tän kesän ajot on ton osoittaneet hyväksi ostokseksi, noi jakaa mielipiteet, kaikki ei tykkää mutta mun mielestä aivan loistava. Ei paina nivusiin. Toi kärki on tietty aavistuksen leveämpi mitä tavallisessa joten säädöt tarvii suhteuttaa sen mukaan. Hankin tollaisen myös Wattbikea varten sitten kun se kausi on ajankohtainen taas.

kuva 2

 

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, löytyy Signaturesta, ainakin mustaa ja valkoista on olemassa.

 

Ja laitetaan pieni maksamaton mainos pyöräkisoista.

 

Yleisömäärät lisääntyvät jatkuvasti kisoissa mikä on hienoa. Esim Louskussakin oli reitin varrella ihmisiä jotka kannustivat pyöräilijöitä. Nyt on helppo tilaisuus Turusta tulla katsomaan kisoja.

Liedossa on 3-4.8 kilpailut, 3.8 klo. 10.00 on Tienoon tempo, 10km repäisy jonka itsekin ehdottomasti ajan. Kilpailukeskus on Pahkamäen koulu, karttalinkki. Lähtö ja maali ovat tossa vieressä. Helppo tulla Turusta ja kauempaakin. Lähtö siis koulun vierestä, reitti kulkee 5km Auraan päin missä u-käännös ja sitten takaisin. Seuran sivuille tulee myöhemmin lähtölistat mistä näkee lähtöajat minuutilleen.

Haastan nyt ainakin pari duunikaveria paikalle, tulkaa mestoille, tarjoan kisamakkarat. Samoin Marco oot tervetullut taas kameran kanssa, Marco duunas viime vuonna todella hienoja kisakuvia. Lisää sällin duunia tuolla.

4.8 on sitten Lieto ajot, tapahtumapaikka sama, aika sama klo 10.00. Eri sarjat kiertävät eri määrän 15.8km lenkkiä. Maantiekisaa en itse ajan mutta olen toimitsijahommissa.

Blogi myös Facebookissa, klik klik !

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.