Loma lusittu

28 heinä 2013 Loma lusittu

Otsikon mukaisesti, aamulla duuniin. Ei ahdista tippaakaan, loistoloma. Paljon kivaa tekemistä, kilpailua ja treenaamista, kaikki laatuseurassa. Pystyi myös treenata sellaisella intensiteetillä ettei työn ohessa pysty. Sellainen huomio tosta jäi että palau

1004804_10151773244525909_283165368_n

tuminen on paljon nopeampaa vapaalla mitä ollessa töissä. Vaikka oma duunini onkin kevyt toimistoduuni. Tollaiseen voisi tottua… Joskus on ollut keskustelua siitä millaista olisi asua jossain lämpimässä ja treenata ulkona koko vuosi maantiekalustolla. Keskustelu taas nosti päätään ;) Katsotaan…

Loman alkaessa oli fiilis että on kyl totaalisesti loman tarpeessa. Nyt taas on fiilis että kaipaa jo vähän kapitalismin kiemuroita. Treenikassi pakattuna lattialla, aamulla duunin salin kautta officelle kattomaan miltä siellä näyttää. Jos jotain tekee kovalla palolla ei siitä kuitenkaan osaa olla pois loputtomiin. Toi juttu on aina ollut mulla myynnin parissa puuhaaminen, enemmän, paremmin ja kovempaa sopii fillaroinnin lisäksi myyntihommiin.

 

Edellisessä postauksessa lupasin myös arpoa 20,- lahjakortin parhaasta reseptistä, lahjakortti lähtee Joonalle !

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.